درباره ما

« معرفی مجتمع آموزشی نورا »

با استعانت از پروردگار متعال مجتمع آموزشی نورا در سال 1373 در فضایی به وسعت 6500 متر مربع در شهرک اکباتان منطقه 5 فعالیت علمی فرهنگی خود را با نام موسسه بهشت عمران اندیشه آغاز کرده . امروز مؤسسه ی فرهنگی بهشت عمران اندیشه تحت عنوان "مجتمع آموزشی نورا "توفیق دارد با ارائه الگوی مدرسه ی اسلامی از دوره ی پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی خدمات آموزشی و پرورشی با رویکرد مذهبی ارائه نماید که مورد استقبال بسیار زیاد خانواده ها واقع شده است.  این واحد آموزشی با همکاری مجموعه ای از بهترین و باسابقه ترین معلمان در کنار کادر اجرایی جوان و با انگیزه ، فضایی امن و شاد برای دانش آموزان فراهم نموده و با مد نظر قراردادن نکات زیر فعالیت خودرا گسترش داده است.

• تربیت نسلی آگاه ، متعهد وکارآمد با بنیه قوی علمی
  • تلاش در جهت ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای دانش آموزان با عنایت به تفاوتهای فرد
  • توجه به بهداشت روانی دانش آموزان در طراحی برنامه های آموزشی ، فرهنگی و تفریحی
  • ایجاد زمینه های مشارکت دانش آموزان در امور مختلف با اعتقاد به تاثیر آن در تقویت اعتماد به نفس و بالابردن قدرت تصمیم گیری در ایشان
  • استفاده بهینه از مناسبتهای مختلف برای آشنا کردن دانش آموزان با ارزشهای اخلاقی و دینی

*  باورهای ما

- کارشناسان توانمند درتحقق اهداف، نقش کلیدی دارند.
  - انگیزه تحصیلی در دانش آموزان هنگامی فراهم می شود که نقش آنچه می آموزند را در زندگی خود بیابند و زمانی گسترش می یابد که نقش خود را در آموختن ببینند و آن هنگام یادگیری پایدار می شود که آنچه را آموخته اند به کار ببندند.
  - دانش آموز علاوه بر مهارتهای آموزشی به مهارتهای زندگی نیز نیاز دارد.
  - علاوه بر ایجاد علاقه ، ایجاد تعهد نسبت به خود ، خانواده و اجتماع در دانش آموزان یک ضرورت است .
  - مدرسه محیط تعامل با دیگران و کسب تجربه برای زندگی جمعی ، همدلی و مشارکت است.
  - سرور ، نشاط و رضایت از زندگی نیاز همه انسانها از جمله دانش آموزان است.

* تلاش های ما

- انتخاب و جذب کارشناسان مجرب با صلاحیتهای حرفه ای و شایستگیهای اخلاقی .
  - انتخاب همسالان باویژگیهای شخصیتی و رفتاری قابل قبول و دارای اصالتهای خانوادگی و هماهنگ با اهداف مدرسه
  - برنامه ریزی توامان آموزشی و تربیتی با توجه به نیازها و علائق و مصالح دانش آموزان
  - ایجاد فضای صمیمانه و آرام برای استفاده از محیط مدرسه جهت تمرین زندگی جمعی و کسب تجربه برای بهبود تعامل اجتماعی
  - استفاده از فناوریهای جدید برای بالا بردن سرعت ، دقت و کارآمدی آموزش و تسهیل ارتباطات علمی ، با توجه به مقتضیات و نیازهای جامعه ، با این تاکید که فناوری همواره نقش ابزاری برای تحقق رسالت مجتمع داشته باشد.
  - افزایش مشارکت دانش آموزان در فعالیتها
  - ترسیم روند فعالیتها
  - تجزیه و تحلیل نتایج برنامه ها و دریافت نقاط قوت و ضعف دانش آموزان و برنامه ریزی برای تقویت یا رفع آنها .

*  اهداف ما

مجتمع نورا برای تحقق اهداف و ارتقای مستمر کیفیت خود توجه به موارد زیر را ضروری می داند.

- آموزش فرهنگ عمومی (شامل مسائل دینی ، هنجاری ، عرفی و ملی )
  - آموزش تفکر علمی و بینش و نگرش عالمانه و راه گشایانه
  - ایجاد و گسترش مهارتهای اجتماعی و جامعه پذیر کردن افراد
  - برگزاری کلاسهای CBT  و TA